Relaxační pobyty

Hledáte příjemné místo pro relaxaci, péči o tělo a krásu? Relaxační pobyty v hotelu ROYAL jsou tou správnou volbou. Překrásné lázeňské město, nádherná příroda, lázeňské a relaxační procedury, výborná kuchyně a kompletní nabídka doplňkových služeb dokážou téměř zázraky. Čeká Vás úžasný wellness a relaxace pro tělo a duši.

CENOVÝ HIT 

7 nocí za cenu 6 nocí

14 nocí za cenu 12 nocí

21 nocí za cenu 18 nocí 

Akce je v ceníku pobytu započtena a platí na všechny pobyty od 7 nocí v termínech:

  • 2. 1. - 30. 04. 2024
  • 17. 11. - 15. 12. 2024

Nabídka relaxačních pobytů

Rozmazlovací balíček

ROYAL Mariánské Lázně

Ubytování na 3 noci, polopenze, lékařská konzultace, 4 lázeňské procedury, volný vstup do wellness centra.

Prodloužený víkend s polopenzí a 4 wellness procedurami. Užijte si relaxaci v Mariánských Lázních během čtyř dnů, lázeňskou atmosféru a nechte se u nás v hotelu ROYAL rozmazlovat.

od 7 200 Kč / 3 noci / os.

Mariánky s marjánkou

ROYAL Mariánské Lázně

Ubytování na 3 noci, plná penze, lékařská konzultace, 4 lázeňské procedury s produkty z konopí, volný vstup do wellness centra.

Přijeďte do Mariánských Lázní vyzkoušet blahodárné účinky konopných produktů. Připravili jsme pro Vás balíček procedur zaměřený na využití léčivých účinků konopí při koupelích, masážích nebo zábalech.

od 8 700 Kč / 3 noci / os.

Relaxační pobyt

ROYAL Mariánské Lázně

Ubytování na 7 nocí, plná penze, lékařská konzultace, kredit 950 Kč na lázeňské procedury, volný vstup do wellness centra.

Vyzkoušejte pobyt s ochutnávkou vámi vybraných procedur zaměřený na odpočinek a relaxaci. Pečujte o své zdraví za pomoci našich lékařů v hotelu ROYAL Mariánské Lázně a poznejte jedny z nejkrásnějších lázní.

15 750 Kč
od 13 500 Kč / 7 nocí / os.

Vital Pobyt

ROYAL Mariánské Lázně

Ubytování na 7 nocí, plná penze, 6 lázeňských procedur včetně lékařské konzultace, volný vstup do wellness centra.

Vyzkoušejte Vital pobyt a budete opět cítit fit. Pobyt je složený z lázeňských procedur, optimální výživy a aktivního pohybu pro obnovení vitality. Načerpejte novou energii v hotelu ROYAL Mariánské Lázně.

16 730 Kč
od 14 340 Kč / 7 nocí / os.

Královské láznění

ROYAL Mariánské Lázně

Ubytování na 7 nocí, plná penze, 10 lázeňských procedur včetně lékařské konzultace, volný vstup do wellness centra.

Nechte se hýčkat péčí vskutku královskou. Týdenní lázeňský pobyt pro péči o zdraví a odpočinek pod rukama profesionálů. Vyzkoušejte příjemné procedury a nechte se rozmazlovat v hotelu ROYAL Mariánské Lázně.

17 850 Kč
od 15 300 Kč / 7 nocí / os.