Aktivity

Mariánské Lázně, nejmladší a nejkrásnější. Mají vše, mládí, krásu a velké bohatství. Jediný pohled, a jsi okouzlen. Jan Neruda

Mariánské Lázně přirostly k srdci mnoha hostům z celého světa, říkali to anglický král Eduard, americký vynálezce Edison, nebo Franz Kafka. Věřili, že léčivé jsou nejen zdejší vody, ale i místo samo.

Mariánské Lázně jsou proslulé západočeské lázně, světoznámé svým bohatstvím léčebných minerálních pramenů. Překrásná architektura počátku 19. století, nezapomenutelná lázeňská kolonáda, Zpívající fontána a nádherná poloha města uprostřed lesů přitahují návštěvníky z celého světa.

Na lázeňské kolonádě můžete během pitné kúry obdivovat nástropní fresky a vyslechnout krásné koncerty. Zpívající fontána nabízí hostům každou lichou hodinu mimořádný hudební zážitek.

Léto, golf a turistika

Golf Mariánské LázněMariánské Lázně jsou ideálním místem pro golfisty. Golf Club Mariánské Lázně nabízí možnosti i pro začátečníky s osobním trenérem. Na své si přijdou i milovníci turistiky a cykloturistiky. Mariánské Lázně jsou světoznámé díky své překrásné poloze v přírodě, která nabízí spoustu možností pro turistiku i cyklistiku.


Zima a lyžování

LyžařiSki areál 300 metrů od lázeňského hotelu Royal. Poloha Mariánských Lázní na úpatí Slavkovského lesa nabízí ideální možnosti zimního sportovního vyžití. Ráj běžkařů, zatím málo objevený, ale návštěvníkům zpřístupněný po upravovaných turistických lyžařských okruzích.


Naše tipy na výlety

Klášter TepláDoporučíme Vám výlety za sportem, zábavou a zajímavostmi našeho západočeského regionu. Doporučujeme navštívit klášter Teplá. Návštěvníky přitahuje bohatá knihovna a varhanní koncerty.