Víkendové pobyty

Přijeďte na víkendové pobyty, prodloužené víkendy nebo krátkodobou relaxaci v průběhu týdne do hotelu ROYAL Mariánské Lázně

Víkendové pobyty jsou určeny pro mladou i starší generaci, skupiny přátel, managery, kteří chtějí strávit příjemný víkendový pobyt v hotelu ROYAL Mariánské Lázně a udělat něco pro své zdraví.

 

 

Mariánskolázeňský elixír

ROYAL Mariánské Lázně

Ubytování na 2 noci, plná penze, 2 procedury, volný vstup do wellness centra.

Víkendový pobyt s plnou penzí a 2 wellness procedurami. Relaxace a víkendový odpočinek v Mariánských Lázních. Přijeďte si užít krásu přírody a nechte se u nás rozmazlovat.

od 5 200 Kč / 2 noci / os.

Čas pro dva

ROYAL Mariánské Lázně

Ubytování na 2 noci, plná penze, romantická večeře, 1 lázeňská procedura, volný vstup do wellness centra.

Romantický pobyt s večeří při svíčkách a aroma masáží. Udělejte si čas jen pro Vás a prožijte neopakovatelnou romantiku v Mariánských Lázních v hotelu ROYAL.

od 6 000 Kč / 2 noci / os.

Rozmazlovací balíček

ROYAL Mariánské Lázně

Ubytování na 3 noci, polopenze, lékařská konzultace, 4 lázeňské procedury, volný vstup do wellness centra.

Prodloužený víkend s polopenzí a 4 wellness procedurami. Užijte si relaxaci v Mariánských Lázních během čtyř dnů, lázeňskou atmosféru a nechte se u nás v hotelu ROYAL rozmazlovat.

od 7 200 Kč / 3 noci / os.

Mariánky s marjánkou

ROYAL Mariánské Lázně

Ubytování na 3 noci, plná penze, lékařská konzultace, 4 lázeňské procedury s produkty z konopí, volný vstup do wellness centra.

Přijeďte do Mariánských Lázní vyzkoušet blahodárné účinky konopných produktů. Připravili jsme pro Vás balíček procedur zaměřený na využití léčivých účinků konopí při koupelích, masážích nebo zábalech.

od 8 700 Kč / 3 noci / os.