Rezervace pobytu

Bližší informace o možnostech rezervace pobytu v našem hotelu a obchodní podmínky platné pro lázeňskou společnost LS ROYAL Mariánské Lázně a.s.

On-line rezervace - pohodlně a okamžitě

Výhodou on-line rezervace je jeho rychlost, jednoduchost a přehlednost. V on-line rezervačním systému můžete zjistit volný termín a aktuální cenu vybraného pobytu a v případě zájmu rezervaci ubytování dokončit a rovnou i zaplatit přes zabezpečenou platební bránu.

nezávazná poptávka

Vybraný termín a pobyt můžete odeslat formou nezávazné poptávky. Odkaz do formuláře naleznete v detailu Vámi vybraného pobytu. Nezávazná poptávka bude zpracována a odeslána na Váš email do 24 hod.

Rezervace termínu lázeňské péče

Termín komplexní nebo příspěvkové lázeňské péče hrazené zdravotní pojišťovnou si můžete rezervovat předem. Předběžná rezervace termínu lázeňské péče bude zpracována a odeslána na Váš email do 24 hod. 

Obchodní podmínky

Těmito všeobecnými obchodními podmínkami se řídí jednání mezi klientem a ubytovatelem, které není upraveno odchylně individuální smlouvou.

VYŘIZOVÁNÍ STÍŽNOSTÍ

Stížnost může podat každý klient proti postupu poskytovatele při poskytování zdravotních služeb nebo proti činnostem souvisejících se zdravotními službami poskytovatele, proti kterému směřuje.