O nás

Mariánské Lázně jsou světoznámé západočeské lázně, proslulé bohatstvím léčebných minerálních pramenů a architekturou z počátku 19. století s nezapomenutelnou Zpívající fontánou. 

Hotel ROYAL se nachází na okraji lesoparku přesto nedaleko centra cca 300 m a nabízí panoramatické výhledy na Mariánské lázně. Celková kapacita hotelu je 142 lůžek.

Lázeňský hotel ROYAL je nejstarším členem rodinného řetězce lázeňských hotelů a resortů ROYAL SPA.

CERTIFIKÁTY KVALITY

Certifikát kvality pro rok 2019Certifikát kvality 2019

Za výjimečné služby v oblasti ubytování a pozitivní hodnocení zákázníků Hotel.cz obdržel Lázeňský hotel ROYAL "Certifikát kvality pro rok 2019".

Czech Stability Award 2018Certifikát Czech Stability Award 2018

Lázeňský hotel ROYAL byl v listopadu oceněn nejvýznamnějším certifikátem Czech Stability Award 2018 "Excelentní". LS ROYAL Mariánké Lázně, a.s. patří mezi ekonomicky nejstabilnější firmy v České republice.

EUROPESPAmedLogo Europespamed

Lázeňský hotel ROYAL Mariánské Lázně získal v roce 2006 jako jeden z prvních certifikát kvality EUROPESPAmed.

Získání tohoto certifikátu garantuje poskytování lázeňské péče na srovnatelné úrovni jako v zahraničí a uznávají ho i německé zdravotní pojišťovny.

ISO 9001-2000Logo ISO 9001

Lázeňský hotel ROYAL Mariánské Lázně získal certifikát jakosti ISO 9001. Kontrolní audit dodržování pravidel se opakuje každý rok.

Certifikace Asociace hotelů a restaurací ČRCertifikát Hotelstars

Lázeňský hotel ROYAL Mariánské Lázně je oficiálně certifikovány v kategorii hotel **** .

Certifikace Asociace hotelů a restaurací ČR dle hodnotících kritérií Hotelstars Union jsou jednotné i pro hotely a další ubytovací zařízení v Rakousku, Německu, Maďarsku, Nizozemí, Švédsku a Švýcarsku.

Garantováno lázeňským lékařem ROYAL SPALogo

V lázeňském hotelu ROYAL Mariánské Lázně Vám garantujeme odbornou lázeňskou péči pod dohledem lékařů a zdravotnického personálu 24 hodin denně - náš lékařský tým.

OCENĚNÍ HOTELU

1. místo v soutěži o nejlepší turistickou nabídku v ČR

Lázeňský hotel ROYAL Mariánské Lázně získal při vyhlašování cen Kudy z nudy 2010 1. místo v soutěži o nejlepší turistickou nabídku v České republice, v turistickém regionu Západočeské lázně.

SPOLUPRACUJEME

Svaz léčebných lázní

Lázeňský hotel ROYAL Mariánské Lázně je členem Svazu léčebných lázní ČR.

Kudy z nudy

Spolupracujeme s turistickým portálem Kudy z nudy, kde se mimo jiné můžete dozvědět o připravovaných akcích nebo si naplánovat výlet do Mariánských Lázní.

Czech Tourism

Již několik let úzce spolupracujeme s agenturou Czech Tourism, která propaguje Českou republiku doma i ve světe jako atraktivní turistickou destinaci.

Pomáháme dětem - Korunka POMÁHÁ

Úzce spolupracujeme s občanským sdružením Korunka Pomáhá, které pomáhá nemocným dětem především ve Zlínském a Olomouckém kraji a blízkém okolí.